Så här började det.........

Jag har alltid varit intresserad av hundar, mer eller mindre. I min ungdom gick jag gärna ut med andras hundar. 

En del djur har passerat i vårat hem såsom: katter, undulater, fiskar och en chinchilla.  Men det var först när våra 5 barn var stora nog som det fanns tid och utrymme för en hund att få en plats i våran familj

 Vi läste och läste om många olika hundraser.     Gick på My dog och kollade raser.                                Till slut föll valet på welsh springer spaniel.   Lisabet flyttade hem till oss, 8v. gammal 2008.        Vi köpte henne från kennel Werinas i Svenljunga.  

Med henne har jag lärt mig otroligt mycket!              Vi har gått valpkurs, vardagslydnad, spårkurs, jaktkurs, agility och dessutom en 1-årig utbildning till terapihund. Tyvärr föll vi på målsnöret då hon fick Borrelia och jag blev långtidssjuk med infektioner och annat. Men utb. har inte varit förgäves eftersom vi läst massor av böcker och lärt oss massor inom hunderiet och kan lägga till hundpsykologi, hundmassage, klickerträning, hundspråk, inlärning och mycket mer i kunskapsbanken.

Lisabet har oxå haft en valpkull sommaren 2010. 7st. underbara welshvalpar blev det. Tyvärr var vi tvungna att låta Lisabet somna in i nov.-15 efter att ha drabbats av cancer.

 Hösten 2011 bestämde vi oss för att skaffa ytterliggare en hund, en mindre ras och valet föll på Papillon, en dvärgspaniel. Feb-12 hämtade vi Bessie hos kennel Johlinettes i Örkelljunga.

En ras vi som vi älskar och som är här för att stanna! Därmed var planeringen igång för ytterliggare en valpkull och jag började återigen studera och läsa SKK's böcker om uppfödning. Kenneln registrerades våren 2014 i Svenska Kennel klubben och är då oxå godkänd i FCI (=Fédération Cynologique Internationale) Jag har även gått Svenska Kennel klubbens uppfödarutbildning

Målet med våran uppfödning är såklart att föda upp sunda friska hundar med bra mentalitet.                         Vi följer SKK's  och Jordbruksverkets lagar och regler samt papillonklubbens avelsregler . Våra hundar och valpar bor med oss  och våra barn. Jag har även gått Svenska Kennelklubbens Uppfödarutbildning.

Vi bor i Västra Göteborg. ❤

Välkomna till oss!

Med vänliga hälsningar!

Veronica Christensson

Kommentarer

14.01.2022 11:31

Ann-Margret Kiander

Hej Jag skulle väldigt gärna ställa mig i valpkö hos Er

22.06.2022 12:00

Veronica

Hejsan!
Vi har valpar nu så hör gärna av er om intresse fortfarande finns 😉

12.08.2020 12:00

Rainer kokkonen

Hej om ni får valpar i år så vill vi gärna ställa i kön helst en hane mvh Rainer.

09.07.2020 13:48

Pia wetter

Hej. Har skrivit Mail och skev på ett annat ställe också 😃.
Jag var inne på er hemsida och såg att ni hoppningsvis kommer få valpar i höst. Vi är väldigt intresserade av en valp🥰 vänliga häls Pia

01.06.2020 14:48

Birgittha Cederlund

Hej Om ni får några valpar i år så vill jag gärna ställa mig i kö för en tikvalp.
mvh Gittan

27.05.2020 17:10

Lada

Har ni några valpplaner detta året?

01.06.2020 05:19

Veronica Christensson

Ev skall Panda paras i Juni/Juli 😉
Jag kommer lägga ut på hemsidan när det är bestämt.