Blandat

Bessie är född nov.-2011 hos kennel Johlinette i Örkelljunga

Hon är ledaren för flocken. En lugn, balanserad och vänlig hund. Gör inte mycket väsen av sig förutom att hon skäller när det kommer någon och på andra hundar. Vilket vi jobbar på nu att det är ok. att "larma" men sen är det jag som har kollen.

Det tar lite tid för henne att älska nya människor. Hon hälsar men sen räcker det, tycker hon. Hon är känslig och det räcker med ett stilla "nej" så fattar hon när det är nåt man inte får göra. Tex. gå upp på bordet och leta matrester. Skulle aldrig falla damen in att göra då matte sagt det :-) Bessie far inte omkring, är naturligt lugn men full fart om så krävs. Har en inbyggd naturlig av-och på knapp.  Lekfull och glad.

Vill vara nära. Sover kloss an utmed min sida på natten. Helst uppe vid huvudet. Alltid nära om jag så sitter på en stol skall hon sitta på nästa stol eller i knät.Så nära som möjligt.

 Hon är lite mer försiktig av sig och undersöker mat och godis innan hon äter det. Hon älskar agility. Utställningar är inte hennes grej men har fått väldigt fin kritik på alla sina utställningar och vunnit på de inoff. och fått excellent på de off. 

Hon hade en valpkull sept.-15, och den skötte hon exemplariskt! En lugnare, tryggare och mer plikttrogen mor får man leta efter. Hon älskade verkligen sin valpar.

Bessie har alla fångat vårat hjärtan. Hon är en värdig prinsessa i vårat hem.